Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Nová kolekce Zone floorball 2019/2020

26. 7. 2019, Thomas

Jako první novinku od Zone floorball tady máme novou čepel Maker. Vývojáři této čepele si dali záležet na tom, aby čepel vyhovovala všem typům hráčů, což z ní dělá něco speciálního. Čepel Maker je výsledkem evolučního vývoje čepelí v Zone floorball. Maker na nás působí dojmem, jako by vývojáři vzali nejlepší vlastnosti všech předchozích čepelí a spojili je v jednu. Čepel je vyrobena ze speciálního polypropylenu, který snižuje váhu čepele na 79g a ve variantě Air Soft Feel dokonce na pouhých 74g. Mírou předzahnutí se řadí mezi čepel Monstr a Zuper. Díky rozšířené spodní hraně je čepel rovná s mírným vyhloubením. Lze tak hrát skvěle jak forhendem, tak backhendem. Co bychom ale měli ještě zmínit je, že čepel Maker není tak střelecky založená, jako např. Čepel Hyper a nebo Zuper, ale klade důraz na techniku, takže všichni technici si tuto čepel velice oblíbí.

Zone Unihockey HYPER Composite Light 29 WHITE/RED a Light 27 BLACK

Dalším hitem nové sezóny jsou hole Hyper Composite Light 29 white/red a Hyper Composite Light 27 black. Obě tyto hole zdobí čepel HYPER, následující úspěšnou čepel ZONE FORCE. Oproti své předchůdkyni má ještě více vybranou forhendovou stranu od patky až ke špičce čepele, aby se více projevily střelecké dovednosti. Tvar rámu čepele dává hráči perfektní kontrolu nad balónkem. Jedinou její nevýhodou je střela příklepem a přihrávka backhandem. Přičteme-li k tomu hole v kompozitu a tradiční perforovanou omotávku Opti, stává se z těchto holí opravdová střelecká zbraň!

Dále za zmínku určitě stojí jako vždy barva sezóny. V nové kolekci byla pečlivě vybrána červená barva a implementována ve všech úrovních produktů. Nikdy předtím nebylo tolik věcí ovlivněno barvou sezóny, jako je nyní touto červenou barvou. A proč zrovna červená???

Každý z nás potřebuje za svůj život průměrně 5x krevní transfuzi a 14x lék vyrobený z krve. Lidská krev je navíc jedna z mála věcí, kterou neumíme vyrobit uměle. Staňte se dobrovolným dárcem krve. Jedním odběrem můžete zachránit až 4 lidské životy.

Daruj krev. Daruj život!

Kampaň, se kterou přišla značka ZONEFLOORBALL, doufá, že se podaří touto kampaní zvýšit povědomí o důležitém problému s dárováním krve a najdou se mezi Vámi noví dobrovolní dárci krve, protože nejen v Česku jejich počet trvale klesá.

Kdo může darovat krev?

  • věk 18 – 65 let
  • minimální hmotnost 50 kg
  • není evidován v Národním registru vyřazených dárců
  • není HIV pozitivní a není v trvalém kontaktu s osobou infikovanou HIV (rodina, sexuální partner)
  • neprodělal žloutenku typu B a C a není v úzkém kontaktu s osobami trpícími infekční žloutenkou (rodina, zaměstnání, sexuální partner)
  • není konzument drog
  • není alkoholik
  • kompletní přehled najdete zde: www.prodarce.cz/darcovstvi/

Kde mohu darovat krev?

Přehled transfuzních stanic v ČR: www.transfuznispolecnost.cz/index.php?page=odkazy

Zone Unihockey MAKER PROLIGHT 27 černá/červená

Neměla by Vám také uniknout Limitovaná edice florbalové hole Zone floorball MAKER PROLIGHT 27 black/red střední tvrdosti (flex 27) s čepelí Maker. Jedná se o nejlehčí tyč, kterou kdy v Zone vyrobili – váha pouze 193 gramů společně s excelentním vyvážením dělá z této hole jednu z nejlepších holí na trhu. Hůl je z karbonového vlákna, které je lehčí, odolnější a se stejně krásným designem a rovnováhou především. Zone vytvořilo pouze omezený počet 500 kusů.

FIGHT CANCER LIMITED EDITION

Projektem FIGHT CANCER se dále značka ZONE FLOORBALL zapojuje do boje proti rakovině a zaměřuje se především na mladší populaci s tímto závažným onemocněním. ZONE Floorball se rozhodla navázat dlouhodobou spolupráci s projektem MŮJ NOVÝ ŽIVOT, který pomáhá dětským onkologickým pacientům a podporuje jejich rodiny jak během léčby, tak i po jejím skončení. V rámci kampaně FIGHT CANCER jsou prodávány produkty z limitované kolekce FIGHT CANCER skládající se z florbalových holí:

Celou kolekci můžete nalézt na našich stránkách Zone Unihockey Fight Cancer

Tvrdosti čepele

Zone vyrábí své čepele ve dvou materiálech. Materiál PE je dostupná v tvrdostech - medium, medium + a hard. Druhý materiál PP je označován jako Air Soft Feel (středně tvrdá - medium) nebo Air Hard (tvrdá). Jedná se o "gumovou" směs plastu, která vypomáhá s technikou. Balónek na čepeli neodskakuje, střely jsou méně prudké ale zato přesné. Zone Air soft feel je asi o 5g lehčí, než klaická střední čepel. Nevýhodou tohoto materiálu je střela. Míček z čpele neletí takovou rychlostí, jak z klacsické střední verze, takže pro střelu z delší vzdálenosti čepel stavěná není. Tvrdosti čepelí od zone jsou tedy:

  • Střední v materiálu PE - Medium
  • Střední v materiálu PE - Medium +
  • Tvrdá v materiálu PE - Hard
  • Středně tvrdá odlehčená - v materiálu PP - Air Soft Feel Medium
  • Tvrdá odlehčená - v materiálu PP - Air Hard

Pokud si nejste jisti s výběrem tvrdosti čepele, podrobný popis naleznete v popisu kategorie čepele Zone, pokud budete chtít přesto poradit, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Vám velmi rádi poradíme.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .