Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

5 školních florbalek, které nesmí chybět ve škole!

9. 9. 2019, Thomas

Začal nový školní rok a s ním se blíží nová florbalová sezóna. Otázkou je, máš u sebe na škole dostatečně kvalitní florbalové hole a nebo si musíš brát tu svoji z domu? Jaké jsou kvalitní hole do školních tělocvičen? Víš jak si máš vybrat správnou hůl? Její délku nebo zahnutí? Délka hole je důležitá pro snažší osvojení florbalové techniky a tím pádem i větší radosti ze hry. Z tohoto důvodů jsme si pro Tebe připravili návod jak správně vybrat florbalku. Nyní se pojďmě společně podívat na seznam pěti vynikajících holí, které nesmí ve tvé škole chybět!

Florbalová hokejka Lexx Timber C4 29 Navy/Silver/Red

Jako první kousek zde máme florbalovou hůl Lexx Timber C4 29. Jedná se o lehkou a výborně ovladatelnou hůl. Florbalka ti padne dobře do rukou a díky omotávce Lexx ti v rukou nebude vůbec klouzat. S touto holí hráli například extraligoví hráči Sokol Pardubice nebo kapitán juniorské florbalové reprezentace - Ondřej Vitovec.

Shaft hokejky je vyroben z 80% japonského 12K Carbonu a 20% 3K Carbonu. Tato hůl je velmi lehká a snadno ovladatelná, vhodně pruží při střele a umožňuje Vám velmi snadno střílet. Její přednosti poznáte zejména při střelbě švihem.

Čepel C4 svým tvarem hodně připomíná oblíbenou čepel Exel X-Blade. Oproti ní však nemá tak výrazné předzahnutí forhendové strany z výroby. Je delší než čepel A2, je více střelecká - díky přední části ve které je ostřejší špička. Čepel má aerodynamické žebrování (zkosené), což zmenšuje odporu vzduchu. Florbalka má certifikát IFF.

Pokud se ti zamlouvá tato hůl, jen bys ji chtěl v jiném barevném provedení a nebo tvrdosti, najdeš ji na florbalky LEXX v akci! Samozřejmě toto není jediná hůl od Lexx, kompletní sadu holí můžeš také nají na Florbalové hole LEXX.

Salming Matrix 32

Florbalka určená pro hobby hráče a ploprofesionály. Hůl je vyrobena z kompozitu, což se samozřejmě podepsalo i na její váze 262g. Florbalka patří mezi ty těžší kousky, rozhodně se však nemusíte bát o její pevnost.

Omotávka Salming Ultimate je perforovaná omotávka (dírkami v gripu se odvádí pot), která dobře drží v rukou a skvěle absorbuje pot.

Quest je historicky nejoblíbenějších čepel od značky Salming. Vyztužená špička čepele pomáhá při florbalovém driblingu a vyplněná spodní část první poloviny čepele zabraňuje nechtěnému prohýbání při střele. Každý hráč také jistě ocení její velmi nízkou hmotnost. Florbalka je schválena mezinárodní federací IFF.

Pokud se ti zamlouvá tato hůl, jen bys ji chtěl v jiném barevném provedení, Salming si pro tebe připravil hned několik variant. Všechny tyto varianty najdeš na Hole Salming Matrix.

Fat Pipe Hype 29

Další hůl, kterou byste měli najít u sebe ve skolní tělocvičeně je florbalka Fat Pipe Hype 29, florbalka s ideálním poměrem cena/výkon. Tato hůl je skvělou volbou pro hobby hráče, kteří do hole nedávají tolik síly při střele, nebo pro juniory a mladší hráče. Shaft je vyroben z kompozitu, takže jeho váha je trochu vyšší, zato je ale odolnější proti zlomení. Čepel Wiz patří k nejoblíbenějším a nejpoužívanější čepelím na trhu vůbec. Má předzahnutou patku a lehce zahnutou špičku pro lepší střelbu. Skvělá pro technické hráče a pro střelu příklepem. Hůl je certifikovaná IFF, můžete s ní tedy hrát i profesionální zápasy.

Mezi další oblíbené hole pro mládež od Fat Pipe patří třeba Venom 33 a nebo Hype 31. Kompletní sadu holí od Fat Pipe najdeš na Hole Fat Pipe.

Unihoc WINNER 35 black/green

Na školu nezapomněl ani Unihoc a vyrobil i několik florbalek do škol. Z těchto holí jsme vybrali následující kousky. Jako první hůl jsme zvolili florbalku UNIHOC WINNER 35, která je vhodná jak pro mladší hráče, tak pro dospělé, kteří hledají hobby hůl na amatérské hraní. Je také určena pro mírně pokročilé hráče, kteří se učí techniku úderu. Díky měkkému shaftu bude Vaše střela rychlá a technická, ideální pro střelbu tahem. Díky snadné ovladatelnosti si hokejku oblíbí opravdu každý.

Florbalka má oboustrannou čepel, tato rovná čepel dodává holi na univerzálnosti. Čepele tohoto typu se používají pro hráče, kteří si teprve vybírají stranu na kterou budou hrát. Nebo pro hráče, kterým jde primárně o zábavu ne tolik o výkon a přesné pilování techniky. Čepel je jemně prohloubená na obou stranách tak, aby se s ní dobře střílelo i přihrávalo. Shaft je vyroben z kompozitu a celá hůl je schválena IFF.

Unihoc Player 31 SMU

Jako další hůl od Unihocu jsme vybrali tu nejlepší florbalku z řady UNIHOC BASIC COLLECTION. Florbalka má kompozitní hůl ve tvrdosti 31, což znamená, že je vhodná spíše pro mladší hráče, nebo ženy. Hokejka je schválena Mezinárodní florbalovou federací, tudíž s ní můžete hrát soutěžní utkání.

Omotávka Elite patří mezi lepší omotávky od značky Unihoc. Svým protiskluzovým povrchem a pěnovým podkladem zaručí, že Vám florbalka vždy přesně a pevně padne do ruky.

Technickou čepel Unihoc Player, která je rovnější a není předzahnutá, využijí především ti, kteří mají rádi střelu příklepem a přesné přihrávky. Čepel lze snadno přizahnout, takže se dokáže přizpůsobit potřebám každého hráče. Florbalka je schválena Mezinárodní florbalovou federací, tudíž s ní můžete hrát soutěžní utkání.

Ukázali jsme si 5 kvalitních holí do školních tělocvičen. V případě, že ti nestačí těchto 5 holí, na stránkách kompletní nabídka florbalek do škol jich najdeš více. Pokud si s výběrem nebudeš jistý a budeš chtít poradit, neváhej nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .