Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Floorbee PRO - revoluce florbalových holí!

17. 1. 2020, Thomas

Floorbee

Floorbee je společnost plná úspěšných bývalých i současných sportovců, kteří věří, že špičkové vybavení a špičkový sport patří k sobě. Znalosti a zkušenosti ze sportu jsou základním prvkem pro každodenní práci této společnosti. Česká společnost zabývající se vývojem florbalového vybavení začala uvedením kvalitních florbalových míčku »Bullet« a »Torpedo« vyráběných speciální technologií, která minimalizuje jejich praskání. Od svého založení ušlo Floorbee dlouhou cestu a po více, jak 10 letech testování a zkušeností s florbalovým prostředím,rozšířili svoji nabídku o kompletní brankařšké vybavení, stickbagy a toolbagy, oblečení a florbalové doplňky. Dnes je Floorbee jedním ze špičkových výrobců florbalového vybavení, které exportuje a prodává zákazníkům ve více než 60 zemích po celém světě. Florbee znamená špičková kvalita, desing a inovace, kterou potvrzuje certifikace Mezinárodní florbalové federace (IFF) ve Švédsku. Nyní je čas na něco opravdu velkého! S potěšením oznamujeme příchod zcela nové řady špičkových holí od společnosti Floorbee a tentokrát jde o ty nejexkluzivnější modely!

PRO series

Čistý a přímý design podtržený matným provedením ukazuje exkluzivitu této série. Shaft není přeplácaný divokou barevnou kombinací a ukazuje, že platí pravidlo:”Čím méně, tím lépe!” Celá tato série je inspirována leteckými legendami spojujícími luxus a výkon. Floorbee postavilo tuto sérii PRO na dvou základních kamenech - Falcon 26 PRO a Spitfire 29 PRO. Floorbee PRO je vybaveno agresivní střeleckou čepelí JET - lehce před-zahnutou a konkávní čepelí. Konkávnost začíná nepatrně u patky a plynule se zvětšuje směrem ke špičce, čímž se zlepšuje manipulace s míčkem a zvyšuje rychlost střelby.

FLOORBEE Falcon PRO 26

Falcon PRO je série holí vyrobená podle luxusního tryskového letadla Falcon 7X. Jedná se o jedno z nejluxusnějších obchodních tryskových letounů, které poskytují nejen super výkon, ale i vynikající komfort a pohodlí. Přesně toto stálo i u vzniku hole Falcon PRO 26.

Falcon PRO 26 je profesionální hůl vyrobená ze 100% Carbonu! Její váha je pouhých 199 gramů! V poměru kvalita/cena neexistuje lepší hůl!

Celkový design Falcon PRO 26 působí čistým dojmem. Lakovaná černá matná hůl je ve své vrchní části přerušena zeleným pruhem, nad ním najdete jméno hole z jedné strany a nápis Floorbee ze strany druhé. Stejné logo najdete i ve spodní části hole, pouze strany, kde jsou loga umístěny, jsou opačné. Hůl Falcon PRO 26 v nás zanechává příjemný až uklidňující vizuální dojem. Vrchní část shaftu nese černou omotávku, zakončenou designovou koncovkou s logem Floorbee.

Hůl je osazena čepelí JET – novinkou Floorbee pro sezónu 2020/2021. Čepel JET patří mezi před-zahnuté čepele a svou univerzálností bude vyhovovat opravdu každému! Svojí kvalitou patří čepel JET mezi nejlepší čepele na trhu. JET vyniká svým žebrováním, které je uprostřed zúžené a postupně přechází do zesíleného obvodového žebrování. Na spodní hraně je vroubkovaná a to hlavně kvůli snížení povrchu tření na hracím povrchu, což má za následek prudší a rychlejší střelbu. Toto vroubkování zároveň napomáhá kontrole míčku, takže se Ti už míček nikdy při střelbě neroztočí! Žebrování u JET není zesílené pouze po obvodu, ale i na patce, což i při větším zatížení způsobí, že se čepel neprohne a drží stále svůj tvar. Nemusíš se tedy bát do střely pořádně opřít!

Falcon PRO 26 využívá vlastností Floorbee Tyre Sticky gripu. Profesionální florbalové omotávky vyvinuté na základě více jak 10 let zkušeností. Omotávka výborně saje pot. Tyre gip je vyroben za použití nejmodernějších technik, tak aby přinesla florbalistům maximální pohodlí při střelbě, přihrávkách a technických dovednostech.

FLOORBEE SpitFire PRO 29

SpitFire PRO 29 je hůl inspirovaná legendárním stíhacím letounem Spitfire LF Mk.IXC. Ten byl nejlepším stíhacím strojem své doby, který měl nezastupitelnou úlohu během druhé světové války.

Firma Supermarine (výrobce legendárního stíhače) se na začátku zabývala především výrobou hydroplánů. Po první světové válce se strategie firmy změnila a začali se orientovat na válečné letouny. Supermarine postupně vyvinula několik letounu, než se zrodil zrodil nápad spojit to nejlepší ze všech letounů do jednoho. Tím jedním se stal právě legendární Spitfire LF Mk.IXC.

Floorbee zvolil stejný postup. Jejich vývojáři a inženýři začali s výrobou základních holí, které dovedli k dokonalosti, poté postupovali o třídu výše a výše, než se dostali až k plně profesionálním holím, které dokáží konkurovat dosavadním špičkám. Dokonce v některých parametrech je lepší.

SpitFire PRO 29 je profesionální florbalová hůl, která je vyrobena z kombinace Carbonu (95%) a speciálního druhu postupně skládaného skelného vlákna tak, aby se dospělo k odolnému a zároveň lehkému shaftu, její váha je pouhých 203 gramů! Před uvedením na trh byl SpitFire PRO více jak jeden rok testován českou florbalovou superligou. V sezóně 2019/2020 se Lukáš Pešat díky této holi stal neproduktivnějším hráče superligového týmu Panthers Otrokovice.

SpitFire PRO 29 je vyrobený ze 95% Carbonu! Její váha je pouhých 203 gramů! V poměru kvalita/cena neexistuje lepší hůl!

Stejně jako Falcon PRO 26, tak i SpitFire Pro 29 je osazený čepelí JET. S čepelí JET se Tvoje hůl změní v opravdovou střeleckou zbraň a ty se staneš pánem hřiště! Čepel JET patří mezi před-zahnuté čepele, není zahnutá tak jako Hyper ale také není tak rovná jako například čepel Player. Čepel JET se svým zahnutím patří na střed. Toto prohnutí přidává čepeli na univerzálnosti, můžeš s ní dobře nahrávat i střílet všemi způsoby.

Před zahájením výroby se čepel nepřetržitě 3 roky testovala nejlepšími hráči české florbalové superligy a čepel se postupně upravovala do nynější podoby podle zátěžových, výkonnostních, váhových a dalších testů.

Vítejte v sérii PRO!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .