Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Florbalový výprodej 2020

5. 3. 2020, Thomas

Toto není Balck Friday, ale klasický výprodej. Blíží se konec sezony a s tímto koncem sezony přicházejí výprodeje. Najdeš u nás tedy spousty skvělých věcí za zajímavé ceny.

Zone floorball HYPER Composite Light 29 white/red a Light 27 black

První výprodejové florbalky jsou Zone floorball Hyper Composite Light 29 white/red a Hyper Composite Light 27 black. Obě tyto hole zdobí čepel HYPER, následující úspěšnou čepel ZONE FORCE. Oproti své předchůdkyni má ještě více vybranou forhendovou stranu od patky až ke špičce čepele, aby se více projevily střelecké dovednosti. Tvar rámu čepele dává hráči perfektní kontrolu nad balónkem. Jedinou její nevýhodou je střela příklepem a přihrávka backhandem. Přičteme-li k tomu, že jsou hole v kompozitu a mají tradiční perforovanou omotávku Opti, stává se z těchto holí opravdová střelecká zbraň!

V našem výprodeji seženete tyto hole s 25% slevou!

Pokud Ti nevyhovuje hůl z kompozitu, máme pro Tebe ZONE FLOORBALL MAKER AIR SL 27 BLACK/HOLOGRAM. Florbalku vyrobenou z 95% karbonu.

Zone floorball ZUPER AIR 31 blue/light turquoise

Hůl Zuper Air 31 od Zone floorball je jednou z nejlepších holí v juniorských délkách na trhu florbalových holí. Kolekce AIR CONCEPT je určena pro mladé hráče a hráčky, kteří touží hrát s výjimečnou holí! Řada Air vsází na nepřekonatelnost lehkých holí a není se čemu divit, protože lehká hůl je velmi dobře ovladatelná a umožňuje Ti přenést větší sílu do Tvé střely. Přidáš-li k lehkému shaftu lehkou čepel z PP materiálu a odlehčenou omotávku Air Grip, získáš rychlou a velmi účinnou hůl, která pozvedne Tvoji hru na vyšší úroveň.

Pokud jsi fanoušek této hole, ale nelíbí se Ti modrá barva, kup si Zone floorball ZUPER AIR 31 all red!

Zone floorball HYPER AIR SL 27 white/red (D+)

U Zone ještě chvíli zůstaneme. Dalším hitem letošní sezóny byla hůl Hyper Air SL 27 white/red (D+). Nejlehčí vyrobené shafty od značky Zone mají název Superlight a jsou vyrobeny z nejlehčích karbonových vláken. Tyto skvěle vyvážené shafty jsou ideální volbou pro profesionální hráče, kteří drží hůl v ruce 3 a vícekrát za týden. Tato 95% karbonová hůl je opět osazena čistě střeleckou čepelí Hyper. Tato čepel je skvělá na střelbu tahem i příklepem. Čepel má velké předzahnutí a konkávnost 10mm, což je ze všech čepelí Zone nejvíce. Toto předzahnutí má za následek, že střela backahandem je méně přesná, ale to vynahradí čepel na forhandové straně, kde je její přesnost 100%.

Je pro Tebe střelecká čepel Hyper až moc konkávní a chceš spíše univerzálnější čepel. Čepel Maker je jako určená pro tebe! Tato čepel je výsledkem evolučního vývoje v Zone floorball. Maker na nás působí dojmem, jako by vývojáři vzali nejlepší vlastnosti všech předchozích čepelí a spojili je v jednu.

Pokud tedy hledáš lehký shaft s univerzální čepelí máme pro Tebe Zone floorball MAKER AIR Superlight 27 black/hologram

Jestli Ti nevyhovuje barevná kombinace těchto holí, podívej se na další zlevněné Superlight hole od Zone!

Unihoc EPIC YOUNGSTER 36 neon green/white

Uhihoc si pro nejmenší připravil sérii EPIC Youngster. Hole z této série kopírují ty profesionální, a tak dávají možnost i mladým hráčům hrát se stejnou holí, jakou používají jejich starší vzory. Jeden větší rozdíl mezi Youngester a seniorskou holí přece jen najdeme - délka čepele. Čepel EPIC Youngster je o 5mm kratší než čepel EPIC.Důvod ke zkrácení je, aby se s ní mladším hráčům lépe hrálo. Její vlastnosti však zůstaly nedotčeny. Pokud Ti nevyhovuje neonově zelená barva, máme pro Tebe Unihoc EPIC YOUNGSTER v dalších barvách.

V našem výprodeji seženete tyto hole opět s 25% slevou!

Asics BLAST FF

Pánská sálová obuv Asics Blast FF je špičkovou florbalovou/házenkářskou botou do haly. Je to jedna z vlajkových lodí Asics. Hodí se zejména pro velmi dynamické sporty jako je florbal. Tento model má v názvu FF. Toto FF znamená FLYTE FOAM. Jedná se o materiál podešvu, který je až o 50% lehčí, než ostatní materiály. Díky této technologii bota ve velikosti 42,5 váží pouhých 304 g, což je super váha! Paměťová pěna na patě boty je u Asics samozřejmostí. Boty mají také asymetricky řešené tkaničky, takže na noze opravu sedí. Protiskluzová podrážka zaručuje, že boty sedí na hřiště jako přibité.

V našem výprodeji seženete tyto boty s 33% slevou!

Od Asics máme ve výprodeji ještě boty Asics Gel - Blade 7. Blade 7 Ti mohou nabídnout stejnou protiskluzovou podrážku, i paměťovou pěnu v oblasti paty. Samozřejmě i Technologii GEL® pro tlumení nárazů a skvělé odpružení boty.

V rámci výprodeje se můžeš podívat na další zlevněnou sálovou obuv!

Necy Bullet Pale Limited edition

Bullet je míček se speciálním povrchem. Koncept míčku Buller vychází z golfového míčku. Díky testování aerodinamických vlastností a jeho vývoji je míček rychlejší a má lepší odskok, než míčky jiné značky. Nyní Ti můžeme představit Speciální Necy Bullet Pale limitovanou edici. Barvy jsou ilustrativní a v důsledku charakteru výroby se může jednat o různé odstíny barev - tzv. přejezdové barvy - kdy se najíždí nová barva.

Míčky jsou ve 100% kvalitě, jedná se pouze o různé odstíny barev! Nechceš kupovat míčky po jednom kusu, pořiď si náš výhodný set!

Nenašel jsi nic v našem výprodeji, co by se Ti líbilo? Ale i tak by jsi chtěl kvalitní a zároveň levnou florbalku? Podívej se na hole od značky Floorbee.

Floorbee je jedním ze špičkových výrobců florbalového vybavení, které exportuje a prodává zákazníkům ve více než 60 zemích po celém světě. Florbee znamená špičková kvalita, desing a inovace, kterou potvrzuje certifikace Mezinárodní florbalové federace (IFF) ve Švédsku. Floorbee přináší revoluci ve florbalových holích! Nové řady špičkových holí, které se svojí kvalitou vyrovnají nejlepším florbalkám na trhu za velice zajímavou cenu. V poměru kvalita/cena neexistují lepší hole!

Floorbee - revoluce florbalových holí!

Čistý a přímý design podtržený matným provedením ukazuje exkluzivitu těchto holí. Shaft není přeplácaný divokou barevnou kombinací a ukazuje, že platí pravidlo:”Čím méně, tím lépe!” Všechny tyto hole jsou inspirována leteckými legendami spojujícími luxus a výkon.

Floorbee uvedlo na trh hned několik sérii:

  • Série Pro
  • Série Hobby
  • Juniorská série
  • Dětská série

Série PRO

Série PRO je postavena na dvou základních kamenech - Falcon 26 PRO a Spitfire 29 PRO. Floorbee PRO je vybaveno agresivní střeleckou čepelí JET - lehce před-zahnutou a konkávní čepelí. Konkávnost začíná nepatrně u patky a plynule se zvětšuje směrem ke špičce, čímž se zlepšuje manipulace s míčkem a zvyšuje rychlost střelby.

Užij si výprodej 2020!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .