Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Nová kolekce Unihoc 2020/2021

17. 8. 2020, Thomas

Přichází nová sezóna a Unihoc pro Tebe připravil spoustu zajímavých novinek! Největší novinkou je nová kategorizace holí. Poprvé za více než deset let Unihoc uvádí na trh kategorie holí založených na shaftech místo na čepelích. Tato nová kategorizace Ti nabízí skvělé možnosti vybrat si přesně to, co potřebuješ (shaft i čepel)!

Další SUPER novinkou jsou zcela nové modelové řady SUPERSKIN a SUPERSHAPE. Jako třešničku na dortu najdeš novou střeleckou čepel ICONIC. Zajímavé jsou také nově přepracované modely oblíbených bot U5 PRO MidCut. Všechno se mnohem podrobněji dozvíš v tomto článku, tak pokračuj ve čtení, ať víš, proč bude tato sezóna super!

Unihoc ICONIC

Začneme hned s tím nejlepším! ICONIC je zbrusu nová čistě střelecká čepel od UNIHOC. Toto je nejagresivnější čepel ze všech Unihoc čepelí! Při konstrukci této čepele se Unihoc zaměřil na optimalizaci střeleckých vlastností hole.

Čepel má výraznou konkávnost (9 mm) po celé hrací ploše. Začíná hned u patky a táhne se až ke špičce. Tato konkávnost Ti zlepší ovladatelnost míčku. Míček Ti drží na čepeli jako přilepený. Zároveň Ti přidá další sílu do Tvé střelby!

Čepel má výrazně zesílenou patku, aby ses do ní mohl pořádně opřít. Pro zlepšení ovladatelnosti míčku je čepel výrazně předzahnutá Zahnutí začíná hned u patky, kde má 14 mm. Postupně se zahnutí zvyšuje na 15 mm v prostřední části a špička se snižuje na 13 mm.

SUPERSKIN

V letošním roce Unihoc představuje zcela novou modelovou řadu pro jejich elitní hole v kategorii lehkých shaftů a to řadu SUPERSKIN. Unihoc přepracoval strukturu svých holí tak, aby optimalizoval jejich vyvážení a pevnost. V této modelové řadě je nejpodstatnější SBT - SOLID BALANCE TECHNOLOGY. Tento nový systém Ti poskytne dokonale vyvážené shafty ve všech hmotnostních kategoriích bez ztráty jejich stability, síly a kvality.

Další technologie, která se skrývá v modelové řadě SUPERSKIN je MULTILAYER INTERLACE STRUCTURE. Toto je metoda uspořádání vrstev a vzorů uhlíkových vláken co nejefektivnějším způsobem. Optimalizuje rovnováhu a sílu ve vztahu k cílové hmotnosti shaftu. Různá uspořádání uhlíkových vláken se používají pro různé modely. Síla a hmotnost jsou jemně vyladěny přidáním různých stupňů skleněných vláken do konstrukce. Pod technologií Superskin tedy najdete hole ve složení:

  • MID 40 % karbon / 60% skelná vlákna s váhou 215 – 230 g
  • REG 80 % karbon / 20% skelná vlákna s váhou 215 – 225g
  • PRO 95 % karbon / 5% skelná vlákna s váhou 210 – 215 g
  • MAX 100 % karbon s váhou 205 – 210 g

ICONIC SUPERSKIN MID 30 white/red

ICONIC SUPERSKIN MID 30 je hlavní florbalka kategorie MID z nové modelové řady SUPERSKIN. Tato hůl obsahuje 40 % karbon / 60% skelná vlákna. Jedná se o vynikající hůl pro juniory a nebo ženy, čemuž odpovídají její délky 87 a 92 cm i její složení. Hůl je lehká (218 gramů ve velikosti 87cm) a zároveň velice pevná, takže vydrží i agresivnější hru. Přičteme-li k tomu novou perforovanou omotávku SUPERSKIN a nejagresivnější střeleckou čepel ICONIC, stává se z této hole opravdová střelecká zbraň!

Unihoc EPIC SUPERSKIN REG 29 white/purple

Pro ty, kteří chtějí karbonovou hůl, ale mají strach, že 100% je moc křehká, si Unihoc připravil hole v kategorii REGULAR. Pokud by jsi chtěl vidět i ostatní, podívej se na všechny hole REGULAR. My jsme si pro Tebe vybrali EPIC SUPERSKIN REG 29 white/purple. Díky univerzálnosti čepele Epic tato hůl padne všem typům hráčů, jak těm, co si s míčkem rádi hrají a chtějí mít přesné nahrávky, tak těm, kteří mají v oblibě různé varianty střelby. Když k tomu přidáš odlehčenou omotávku SUPERSKIN a váhu hole 220g, dostaneš super hůl, která Ti pomůže v každé situaci!

Pokud chceš Top hůl ze 100% karbonu, EPIC SUPERSKIN MAX 26 white/black je jasná volba. Unihoc ji vyrábí ve dvou variantách - klasickou a nebo odlehčenou Feather Light (FL).

Jediné, co nyní musíš udělat, je rozhodnout se, jaké holi dáš přednost!

SUPERSHAPE

Nová technologie ve výrobě lisovaných holí. Tato série je založená na AIR MOULDING TECHNOLOGY. AMT technologie je umístění karbonových vláken do ocelové formy, jejich zahřátí a tvarování následným vstřikováním vzduchu. Takto můžete tvarovat shafty na velmi specifické tvary, jako je třeba EDGE CURVE, HOCKEY a OVAL LIGHT. Tento nový technologický postup dává Unihocu volné ruce při výrobě holí s různým tvarem shaftu. Najdete zde nyní shafty typu:

  • Bamboo
  • Edge Curve
  • Curve
  • Oval Light
  • Straight Edge
  • Hockey

Tato technologie se vyznačuje složením: 95% karbon/5% skelná vlákna a jejich váha se pohybuje v rozmezí: 215 – 230g.

EPIC Straight Edge Supershape 26 black/turquoise

Naprostou novinkou pro letošní sezónu je Straight Edge. Jedná se o technologii, která využívá zploštění hole. Toto zploštění je oblast umístěná ve spodní části hole na bekhendové straně přímo v části, která se ohýbá při střelbě. V této ploché části jsou 2 pruhy s větší vrstvou materiálu. Celkové zploštění i tyto 2 pruhy zapříčiní rychlé vymrštění hole směrem vpřed, což má za následek rychlejší a prudší střelu!

Jako alternatinu k této holi si Unihoc připravil ICONIC TITAN Straight Edge Supershape 29 white/blue - elitní a kvalitní shaft vážící ve velikosti 96cm pouhých 208 gramů. Rozdíl oproti předchozí variantě je novinka pro letošní sezónu - střelecká čepel ICONIC z materiálu Titan PP.

SONIC Hockey Supershape 26 black/graphite

Další novinkou od Unihoc je SONIC Hockey Supershape 26 black/graphite. Jedná se o úplně první hůl s hranatým (hokejovým) úchopem od Unihoc. Existuje několik typů profilů florbalových holí. Na každý tento typ si lze zvyknout a neexistuje univerzální doporučení, který profil je nejlepší. Jedná se vyloženě o subjektivní pocit. Tento profil držení si většinou vybírají hráči přicházející z hokejového prostředí. Na holi najdeš spolehlivou, univerzální, snadno ovladatelnou a skvěle vypadající čepel Sonic.

TITAN SERIES

Unihoc navazuje na velmi úspěšnou modelovou řadou TITAN SERIES loňské sezóny. Vynikající design, okamžitě rozpoznatelný, čistý vzhled, to je i letošní TITAN SERIES! Design a barvy vypadají tak elegantně, jak jsi na ně zvyklý. Ovšem i zde najdeš pár novinek. Především u této série najdeš hole s novou čistě střeleckou čepelí ICONIC. Další novinkou jsou nové shafty, u kterých Unihoc kombinuje prvky z již zmíněných nových modelových řad SUPERSKIN a s SUPERSHAPE.

EPIC TITAN SUPERSKIN REGULAR 26 black/graphite

Tuto vynikající hůl zdobí univerzální čepel EPIC! Jedná se o velmi novodobou čepel s nejmodernějším designem, ke kterému se přidává maximální funkčnost. Epic nabízí skvělou kontrolu míčku a taktéž střely Ti půjdou samy od ruky. Tato čepel padne všem typům hráčům. Pokud chceš vidět více florbalek s touto čepelí, podívej se na všechny florbalky s čepelí Epic.

EPIC TITAN SUPERSKIN REGULAR 26 v sobě kombinuje dokonalé vyvážení a pevnost modelové řady SUPERSKIN a čepel z materiálu TITAN PP, což je super pevný materiál čepele s nízkým třením proti povrchu podlahy. Tento materiál Ti přinese lepší pocit z míčku a snížení hmotnosti čepele. Tvé střely se tak stanou rychlejší a přesnější! Tak se nezapomeň podívat na novou TITAN SERIES!!

COMPOSITE SERIES

Pevné kompozitní hole jsou klíčem nové modelové řady COMPOSITE SERIES. Tyto hole jsou určeny těm, kteří požadují pevné a odolné hole, které zároveň nabízejí skvělí cit pro míček a vyznačují se trvalou kvalitou. Jak ses mohl dozvědět již na začátku článku, nastavení nové kolekce Ti dává možnost vybrat si i u kompozitových holí mezi juniorskými i seniorskými modely s různým flexem i čepelemi včetně zcela nové čepele ICONIC.

ICONIC Composite 28 white/black

Vlajkovou lodí COMPOSITE SERIES je právě tato hůl! Vyrábí se v délce 92, 96 a 100 cm. Její váha ve velikosti 96 cm je 245 gramů. Aby Unihoc vyhověl opravdu všem, najdeš ji i v odlehčené variantě s čepelí PP. Hůl je vybavená již zmíněnou novou čepelí ICONIC a najdeš na ní omotávku Elite. Hůl je vyrobena z 23 % karbon / 77 % skelná vlákna.

Pokud Ti nevyhovuje střelecká čepel ICONIC, nezoufej, máme pro Tebe EPIC Composite 26 black/white. Tu najdeš i ve velikosti 104 cm. Potřebuješ o něco měkčí hůl? SONIC Composite 29 black/red je jako dělaná přímo pro Tebe!

U5 PRO model bot

Unihoc designově přepracoval modely bot speciálně vyvinutých pro florbalisty - U5 PRO MidCut. Tyto boty Ti umožní rychlý a výborný pohyb, který je pro Tebe klíčový. Na všech částech boty je použit tenký a lehký materiál pro maximální pohodlí chodidla. Podrážka je, jako u všech sálovek Unihoc, od švýcarské značky SUP traction. Maximálně přilne k podlaze a nedochází při rychlých změnách pohybu k podklouznutí.

V případě, že Ti nevyhovuje středně vysoká bota, podívej se na boty Unihoc s nízkým střihem. U nás si určitě vybereš!

Brankářské vybavení INFERNO/KEEPER

V neposlední řadě stojí za zmínku brankářské vybavení Inferno v novém bílo/neonově červeném provedení nebo pak brankářské vybavení Keeper v černo/bílém provedení. Kvalita těchto produktů je na světové úrovni a patří k těm nejlepším, co lze na trhu najít. Jak kalhoty, tak dres krásně dýchají, jsou pohodlné a umožňují tak profesionální výkon.

Vaky, Batohy a tašky

Nové vaky, batohy a tašky jsou ve velmi atraktivním černo/bílém designu, kde je logo Unihoc zobrazeno v bílé barvě. Jedná se o velmi kvalitní produkty, které jsou pohodlné na nošení. Tašky jsou také chytře navržené pro efektivní užívání a zároveň mají atraktivní design. Co nás nejvíce zaujalo je Stickbag Unihoc Stick cover ECO. Toto je vak na hokejky z recyklovaného polyesteru, šetrného k životnímu prostředí.

Druhý produkt, který stojí za zmínku je Unihoc Backpack TACTIC (with stick holder) black/white - batoh, který je vybaven speciální kapsou, kam se dá zasunout florbalka. Batoh má speciální vak chránící omotávku florbalky.

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od Unihoc. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme a spolu se připravíme na novou sezónu! ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .