Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Zpátky do školy - florbalové vybavení

3. 10. 2022, Thomas

Zájmové kroužky dětem prospívají. O florbale, který je čím dál tím více oblíbený, to platí dvojnásob. Ovšem příchod do nového sportu může být finančně náročný, zvláť to platí u dětí, které svůj oblíbený sport teprve hledají a navštěvují více kroužků a sportů.

Přesně z tohoto důvodu jsem si pro Vás připravili tento seznam, kde Vám ukážeme nejlepší florbalové vybavení v poměru cena/výkon, které udělá radost každému.

Jak vybrat florbalku pro děti?

Než se pustíme do konkrétních produků, musíme si připomenout jak správně vybrat florbalku. S odpovědí Vám může pomoci náš návod: Jak správně vybrat florbalku. Pokud jste nevybrali florbalku podle našeho návodu, stačí nás kontaktovat na naší emailové adrese: info@eflorbal.cz . Rádi Vám pomůžeme.

Ideální florbalka pro děti

Ideální florbalová hůl pro děti by měla přesně kopírovat jejich potřeby. Florbalka má být pevná, rychlá a velice odolná. Samozřejmě je nejlepší se obrátit na značky, které vyrábí hole přímo pro děti, jako jsou SALMING, nebo FLOORBEE. Obě značky vyrábí hned několik florbalových holí pro děti. Pojďme si tyto florbalky rozdělit podle věku a podle schopností dětí.

Florbalky pro nejmenší

FLOORBEE ALBATROSS 36

Je tedy důležité mít pevnou a zároveň lehkou hůl. Pevnou proto, aby vydržela tyto náročné začátky a lehkou, aby se s ní dětem dobře hrálo a mohly se plně soustředit na pilování své hry. Přesně takové jsou hole Albatross 36 od značky Floorbee. Hůl je vyrobena speciálně pro nejmenší florbalisty. Albatros 36 je všestranná hůl určená pro základní, pokračovací i akční herní výcvik dětí. Hůl je vyrobena ze speciálního druhu skelného vlákna. Vysoký důraz je přitom kladen na postupné skládání a směřování jednotlivých vrstev tak, aby byla odolná vůči zmíněným “sekancům“ a nárazům.

Pokud se Ti florbalka této kvality líbí, ale potřebuješ ještě o něco menší hůl. Máš 2 možnosti. Můžeš nám napsat a my Ti tuto hůl zkrátíme na požadovanou délku a nebo se můžeš podívat na FLOORBEE ALBATROSS MINI JET máme ji v délce 60cm (=70cm). Je ještě o 5 cm kratší než Floorbee Albatross 36. Tato hůl se hodí pro děti od 115cm do 130cm.

Případně pro úplně nejmenší florbalisty existuje FLOORBEE MINI STARTER - florbalka vhodná pro děti od 100cm.

Florbalky pro začínající hráče

Na začátku své florbalové cesty se mladí a začínající florbalisté učí úplné začátky. Stěžejní je pro tyto hráče trénovat techniku práce s holí, její držení, kličky, nahrávky a v neposlední řadě i střelbu. Zároveň je hůl u této věkové skupiny vystavována velkému počtu nárazů a "sekanců", které jsou běžné, když se děti učí hrát a pilují svoji techniku.

FLOORBEE JUNKERS 35

Hůl je vyrobena ze speciálního druhu skelného vlákna, což z ní dělá pevnou hůl odolnou vůči “sekancům“ a nárazům, které jsou běžné u začátečníků a mírně pokročilých hráčů. Junkers 35 je ideální holí pro školní použití, vyrobena přesně pro ty, kteří se začínají účit základní principy techniky práce s holí a chtějí ji postupně vypilovat k dokonalosti. Junkers 35 Ti odpustí leckteré technické chybičky a svou konstrukcí Ti pomůže k dokonalé ovladatelnosti míčku a zároveň k ostré a přesné střelbě.

Floorbee Junkers 35 je florbalová hůl s rovnou čepelí, pokud bys chtěl najít alternativu se zahnutou čepelí, OXDOG FUSION LIGHT 32 UV ROUND NB je jasná volba!

Florbalky pro zkušené hráče

Žáci 2. stupně základní školy již nějaké zkušenosti s florbalem mají a zároveň dosahují i větší výšky, a tak je na místě přejít na jiné (především delší) hole. I přes tyto zkušenosti ovšem stále nejsou na úrovni profesionálních hráčů, a tak se i zde očekává lehce agresivní hra, ve které nechybí kontakty jak mezi hráči, tak i mezi jejich florbalkami. Z tohoto důvodu i pro tuto věkovou kategorii doporučujeme kompozitní florbalové hole. V předchozím odstavci jsme si představili ideální florbalovou hůl pro 1. stupeň základní školy Albatross 36, nyní se podíváme na ideální hole pro 2. stupeň. 

FLOORBEE DOUGLAS 32

Douglas 32 staví na pevných základech hole Albatross 36. Hůl poslouží dobře začátečníkům, ale v rukou mírně pokročilého hráče se stává Douglas 32 téměř profesionální holí. Hůl je vyrobena ze speciálního druhu skelného vlákna, takže je vysoce odolná, a navíc díky své konstrukci dokáže posunout techniku hráčů o krok dále. Tato hůl byla během svého vývoje testována a vyrobena přímo pro školní tělocvičny.

Pokud nejsi fanoušek černé barvy, seženeš Douglas 32 i v bílo- červené barvě. Jestli se ti ovšem líbil více design loňské kolekce například Floorbee Douglas 32 blue/yellow tak nezoufej, stále je skladem.

SALMING HAWK ULTRALITE F32

Toto je pravděpodobně nejznámější juniorská florbalka od Salming. Osvědčený výkon a vynikající spolehlivost učinily z této hole tu nejoblíbenější florbalku v juniorské kategorii. SALMING HAWK ULTRALITE F32 má vynikající nejenom design, ale i vlastnosti. Hůl je vyrobena ze speciální směsi karbonu a skelných vláken, která propůjčuje holi vynikající herní vlastnosti a zároveň ji dodává dokonalou pružnost a extrémní odolnost.

Letošní kolekci Salming obohatil limitovanou verzí této hole: SALMING FLOW ULTRALITE F32 BLACK/TURQUOISE

Dnes jsme si ukázali ideální florbalové hole pro začínající florbalisty. V případě, že budeš chtít poradit, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .