Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Ochutnávka nová kolekce OxDog 23/24

17. 3. 2023, Thomas

S velkým potěšením Ti přinášíme článek o novinkách OxDog pro sezónu 2023/2024, které nyní můžeš najít u nás na e-shopu. OxDog je jedním z nejuznávanějších výrobců florbalového vybavení na trhu a každou sezónu nás překvapuje svými inovativními produkty.

V letošní sezóně se značka OxDog zaměřila na vývoj technologií a materiálů, aby Ti mohla nabídnout vybavení nejvyšší kvality a přizpůsobit se Tvým potřebám na hřišti. A právě tyto novinky nyní nabízíme na našem e-shopu.

Naše nabídka novinek zahrnuje nové druhy holí, rukavic, chráničů a dalšího příslušenství, které Ti pomohou zvýšit Tvoje výkony na hřišti. Můžeš si vybrat z mnoha různých modelů holí s různými čepelemi, které jsou vyrobeny z lehkých a pevných materiálů a nabízejí tak maximální kontrolu nad míčkem.

Věříme, že naše nabídka novinek Tě zaujme a pomůže Ti dosáhnout lepších výkonů na hřišti. Tyto novinky od značky OxDog budou co nevidět skladem na našem e-shopu. Nenech si ujít tuto skvělou příležitost vybrat si to nejlepší!

Série holí HYPERLIGHT HES

OxDog pokračuje ve tvorbě svých nejoblíbenějších holí. OXDOG HYPERLIGHT HES 27 BR ROUND MBC je jedna z nejlehčích holí od OxDogu a zároveň největší letošní novinka v této sérii. Florbalová hůl váží pouze 183 gramů a najdeš ji ve tvrdostech 26, 27, 29 mm. HYPERLIGHT HES se řadí na trhu mezi lehké a odolné hole. Hůl je dokonale vyvážená! Díky tomu je ovládání míčku plynulé a zábavnější. Shaft je vyroben z prvotřídních karbonových vláken. Unikátní kombinace lehkých komponentů je opravdu něčím zvláštním, co jinde nenajdeš. Hole jsou vybavené již zmíněnou čepelí Optilight Carbon.

Pokud potřebuješ měkčí hůl, OxDog si pro Tebe připravil hůl OXDOG HYPERLIGHT HES 29 BR ROUND MBC. Skvělou zprávu máme i pro juniorské hráče. OXDOG HYPERLIGHT HES 29 BR ROUND MBC najdeš i v délce 92cm.

Série holí ULTRALIGHT HES

OxDog navazuje i na velmi úspěšnou sérii holí - Ultralight HES. Vynikající design, okamžitě rozpoznatelný, čistý vzhled, to je i letošní Ultralight HES série! Design a barvy vypadají elegantně, tak jak jsi na ně zvyklý. Ovšem i zde najdeš pár novinek. Především u této série najdeš hole v bílých barvách doplněných o decentní zlaté prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 AU ROUND MBC2

Tuto vynikající hůl zdobí čepel FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2. Jedná se o velmi novodobou čepel s nejmodernějším designem, ke kterému se přidává maximální funkčnost. Jak jsi se již mohl dočíst - tato čepel padne všem typům hráčů. Pokud Tě zaujala a chceš vidět více florbalek s touto čepelí, podívej se na všechny florbalky s čepelí FSL Carbon 2.

Pokud potřebuješ měkčí hůl, OxDog si pro Tebe připravil hůl OXDOG ULTRALIGHT HES 29 AU ROUND MBC2. Skvělou zprávu máme i pro milovníka oválných shaftů. Obě tyto hole najdeš i s shaftem OVAL/SWEOVAL. Jak vidíš, hole Ultralight jsou opravdu pro každého!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .