Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Příchazí monstrózní sezona Zone?

20. 11. 2017

Dynamický rozvoj švédské značky

Značka Zone byla založena v roce 2001 v Göteborgu. Od počátku se snaží být IN pro mladé hráče, a tak se snaží vyrábět hokejky s velmi líbivými barvami - od krásně neonových přes matné až po duhové.

Několik let po svém vzniku přišla značka s čepelemi 360 a 369, které se v té době staly velmi populární a značku katapultovaly mezi nejoblíbenější florbalové značky.

Značce pomohla fůze do jedné firmy společně se značkou Unihoc. Mateřská firma se však snaží držet jednotlivé značky odděleně.

Hit této značky? Limitované edice!

Ano, je to tak, Zone zhruba jednou za čtvrt roku vydá limitovanou edici hokejky, která mívají velký úspěch a během krátké doby se vyprodají. Výhoda těchto limitovaných edicí je v ceně. Hokejka má úplně stejné parametry jako podobné typy, ale je o cca 10-20% levnější.

Posledním takovým příkladem je hokejka Zone Hyper Air Fight Cancer, která se stala hitem a během pár týdnů nebylo co prodávat. Smysl prodeje této hole byl zejména charitativní - jednalo se o formu podpory boje proti rakovině, kdy určité procento z nákupu této hole šlo nadaci "Můj Nový život", která pomáhá dětským onkologickým pacientům a podporuje jejich rodiny jak během léčby, tak i po jejím skončení.

Předchozí limitovaná edice byla: Zone MONSTR Air SL PREVIEW 29 rainbow, kde výrobci vůbec poprvé představili čepel Monstr, novinku pro sezonu 2017/2018. Tato čepel si našla také řadu podporovatelů, jelikož není až moc zahnutá a konkávní. Je spíše rovná, ale má přirozeně konkávní střed čepele, aby míček dobře držel. Je skvělá na všechny druhy přihrávek a na střelu příklepem. Design je mixem předchozích čepelí Zone.

Zone má letos připraveno dalších několik edicí. Tou první je Zone Hyper Air SL 27 Rainbow Edt., která byla nedávno zveřejněna.

Druhá, respektive třetí varianta, je na podporu boje proti rasismu - od toho název hole Zone Monstr Air NO TO RACISM SL, která se bude vyrábět ve dvou tvrdostech - 27mm a 29mm. Prodej této hole bude zahájen první týden v prosinci 2017.

Již dříve jsme vám srovnali čepele značky Zone. Pokud nevíte, kterou čepel Zone vybrat, mrkněte na článek Srovnání čepelí Zone.


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .