Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 490 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Limitované edice pro sezónu 2019/2020

15. 10. 2019, Thomas

Florbalová sezóza je již v plném proudu a jako každý rok, tak i letos se objevují limitované edice buď florbalových holí a nebo více produktů. My jsme si pro Vás připravili seznam 5 limitovaných holí, které byly pro tuto sezónu uvedeny na trh. Pojďme se spolu na ně podívat! Pokud by jsi chtěl vidět i minulé limitované edice podívej se na všechny limitované edice.

Florbalová hůl Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU

Jako první kousek zde máme florbalovou hůl Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU. Jedná se o florbalovou hůl, která vyčnívá především svojí cenou. Florbalová hůl se prodává ve tvrdosti 27 mm, což ji řadí mezi středně tvrdé hole. Z tvrdosti hole můžete vyčíst měkkost shaftu. Čím je číslo tvrdosti hole vyšší, tím je hůl měkčí - snadněji se prohýbá. Hole této tvrdosti se všeobecně doporučují pokročilejším hráčům. U florbalové hole Salming Hawk Tourlite TouchPLUS SMU si můžeš vybrat mezi čepelemi Quest 1 a Hawk.

Čepel Quest 1 je stálicí a hráčsky nejoblíbenější čepel mezi čepelemi Salming. Čepel Quest 1 je vývojovou fází čepele Quest. Prohnutí této čepele (Ani moc, ani málo, prostě tak akorát) spojené s lehce předzahnutou špičkou čepele a nízkou hmotností způsobilo že se čepel Quest 1 stala jednou z nejoblíbenějších čepelí od Salming. Její kvalitu podtrhuje i fakt, že jeden z nejlepších a nejslavnějších hráčů světa - Kim Nilsson hraje právě s touto čepelí.

Čepel Hawk vyniká především svojí forhendovou částí, která je po celé své ploše vroubkovaná. Toto vroubkování vylepšuje kontrolu míčku na čepeli a zamezuje nechtěnému roztáčení míčku pri střelbě nebo přihrávce. Špička čepele disponuje "drápem" zahnutím, které zrychluje s zpřesňuje vaše kličky a stahovačky. Na vývoji této čepele se podíleli krom jiných i hráči Robin Nilsberth a Rasmus Sundstedt.

Florbalová hůl Salming Hawk Composite 27 SMU

Florbalka Salming Hawk Composite 27 SMU je pro všechyn hráče, kteří hrají florbal pravidelně a chtějí dobrou a hlavně vysoce odolnou hůl. Zároveň dobře poslouží i občas hrajícím hobby hráčům.

Jedná se o klasickou hůl s krásným designem a tvrdostí 27 mm, což ji stejně jako předchozí hůl od Salmingu řadí mezi středně tvrdé hole. Florbalka je vyrobena z kompozitních materiálů a právě díky tomu výborně sedí v ruce, neprokluzuje a především je vysoce pevná a odolná vůči zlomení.

Hlavním plusem této hole je její vynikající cena! Vezmeme-li poměr cena/výkon, neexistuje lepší hůl!

Stejně, jako u předchozí hole Salming Hawk Toulite TouchPLUS SMU, i zde si můžeš vybrat z více čepelí. K této holi může mít čepel Hawk a nebo čepel Quest.

Čepel Quest je histori nejoblíbenějších čepel od značky Salming. Vyztužená špička čepele pomáhá při florbalovém driblingu a vyplněná spodní část první poloviny čepele zabraňuje nechtěnému prohýbání při střele. Každý hráč také jistě ocení její velmi nízkou hmotnost.Jedná se o středně tvrdou čepel s výjimečná životnost, nízké tření a perfektní hrací vlastnosti.

Florbalová hůl Fat Pipe K.O. 26 Orange PWR SMU

Další limitovaná hůl není od Salmingu, ale od Fat Pipe. Pro letošní sezónu si Fat Pipe připravil limitovanou florbalku v podobě K.O. Orange PWR SMU. Hůl disponuje hned několika novinkami. Hlavní novinkou letošní sezóny je čeple PWR.

PWR je špičková čepel pro výkonné střely, která umožňuje hladkou a bezproblémovou manipulace s míčkem. Čepel PWR je lehká 6-žebrová struktura, která je předzahlá a lehce konkávní. Nová čepel PWR je o něco delší než Bone and Jab. Více povrchu tudíž větší dosah. Čepel je od paty do poloviny lopatky konkávní z backhandu, což přispívá k lepší střelbě bekhendem. Dále je čepel hodně vybraná ve forhandové části, což Vám dává super možnosti při střelbě tahem a příklepem. Čepel se FatPipe opravdu povedla!

Za zmíňku také stojí vynikající technologie K.O.! K.O. systém znamená, že hůl je vyrobena z karbonu a v nejnamáhavějším místě je vystužená skleněným vláknem. Toto vystužení má za následek větší penvost hole. Hůl by se Ti neměla tak snadno zlomit, je odolnější a pevnější. Vystužení nejnamáhavějšího místa má, ale ještě další následek a to posunutí Kick Pointu níže. Hůl je těžší u čepele a tento rozdíl dodává střele větší rychlost a razanci! Hůl Fat Pipe K.O. 26 Orange PWR je velmi povedenou holí, která je jako dělaná pro střelce. Díky zvoleným technologiím ti hůl odpustí leckteré chyby v technice.

Florbalová hůl Unihoc PLAYER+ RE7 SUPER TOP LIGHT 27 BLACK SMU

Limitovanou edici si připravil i Unihoc. Unihoc pokračuje ve své tradici a pro vývoje svých limitovaných edicí si vybral hráče Rasmus Enström a Alexander Galante Carlström - jedny z nejlepších hráčů světa. Rasmus Enström si pro Tebe připravil limitovanou hůl hned ve čtyřech variantách. My se spolu podíváme na variantu PLAYER+ RE7 SUPER TOP LIGHT 27 BLACK SMU.

SUPER TOP LIGHT je označení pro odlehčené hokejky. Při výrobě hole jsou používány speciální karbonová vlákna, díky kterým je hmotnost florbalky jedna z nejnižších na trhu.

Tato hůl je osazena čepelí Player+. Player+ je skvělá čepel nejen na střebu a příhrávky, ale také je vynikající na kontrolu míčku. Player+ je oproti svému předchůdci výrazně zesílena na špičce. Prohnutí této čepele spojené s lehce předzahnutou špičkou a nízkou hmotností způsobilo že se čepel Player+ stala jednou z nejrozšířenějších čepelí od Unihoc.

Podívejte se na všechny varianty limitované edice RE7, ať máte z čeho vybírat!

Florbalová hůl Unihoc EPIC GLNT TOP LIGHT II 26 SILVER SMU

Tato florbalová hůl je výsledkem výběru technologie, čepele, omotávky i barev již zmíněného hráče Alexandera Galante Carlströma. Pro letošní sezónu bude tato limitovaná edice v barevném provedení stříbrná, růžuvá a černá. I zde si můžete hůl z několika variant. Alexander má variantu hole s čelepí EPIC a z technologií TOP LIGHT II a nebo Composite. Hole jsou k dostání ve flex 26 a nebo flex 30.

Florbalky s označením TOP LIGHT II patří mezi ty odlehčené. Speciální karbon, který se používá při výrobě téhle hole způsobuje, že celková hmotnost florbalky je výrazně nižší, než u běžných holí.

Označení COMPOSITE znamená, že se jedná o těžší hůl, zato velmi odolnou proti zlomení. Pokud jste hráč, který nemá rád úplně lehké hole, tahle varianta je přímo pro vás.

U této holi najdete čepel Epic. Jednu z novodobých čepelí s nejmodernějším designem od Unihoc. Rám čepele odpovídá klasickému tvaru u všech čepelí Unihoc. Čepel má jasně označený přechod mezi mřížkami a rámem. Tento přechod přispívá ke vynikající kontrole míčků. Čepl Epic je prohloubená od špičky až po patku. Prohloubení je výrazné, ale není tak výrazné jako u čeple Unity. Toto ideální prohloubení způsobí, že Vám střely půjdou samy!

Ukázali jsme si 5 limitovaných holí pro letošní sezónu. V případě, že ti nestačí těchto 5 holí, podívej se na všechny limitované edice. Pokud si s výběrem nebudeš jistý a budeš chtít poradit, neváhej nás kontaktovat na e-mailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .