Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Nová kolekce Zonefloorball 2020/2021

17. 8. 2020, Thomas

Přichází nová sezóna Zonefloorball. Pojď se s námi podívat na spousty zajímavých novinek! Čistý a jednoduchý design s důrazem na logo je u Zonefloorball produktů již samozřejmostí, takže se není čemu divit, že i letošní kolekce je ve znamení designových změn. Již na první pohled nás zaujal transparentní (průhledný) design u vaků a batohů. Mimo tuto novinku si Zonefloorball připravil například novou omotávku MONSTER2 v černé, šedé a bílé barvě.

Další novinkou je kolekce holí s názvem: PLAYER'S CHOICE a nebo také rozšíření okruhu čepelí, které můžeš získat ve tvrdosti AIR HARD. Pojďme se na všechno podívat podrobněji!

PLAYER'S CHOICE (PC) EDICE

Písmenka PC v názvu hole značí tzv. Player's Choice. Pro vytvoření těchto holí byli osloveni samotní hráči, aby vybrali ideální kombinaci čepele, shaftu a omotávky. Zonefloorball podle jejich přání vyrobil 3 hole. Všechny 3 hole mají nejnovější omotávku MONSTER2 a čepel ve tvrdosti AIR HARD. V této kolekci najdeš:

Zone floorball MAKER AIRLIGHT 26 PC white/holographic

Hůl AIRLIGHT je 100% karbonová tyč. AIRLIGHT tyč je lehčí než hole Superlight. Zonefloorball nejvíce zapracoval na vyvážení hole, takže hole Airlight jsou bezkonkurenční ve své vyváženosti. Výrobce uvádí hmotnostní kategorii u tyčí Airlight v rozmezí 190 až 200g. Této hmotnosti je dosaženo odlehčeným karbonem, který je zde použitý. Na holi najdeš čepel Maker. Vývojáři této čepele si dali záležet na tom, aby čepel vyhovovala všem typům hráčů, což z ní dělá něco speciálního. Čepel Maker je výsledkem evolučního vývoje čepelí v Zone floorball. Maker na nás působí dojmem, jako by vývojáři vzali nejlepší vlastnosti všech předchozích čepelí a spojili je v jednu. Co bychom ale měli ještě zmínit je, že čepel Maker není tak střelecky založená, jako např. Čepel Hyper a nebo Zuper, ale klade důraz na techniku, takže všichni technici si tuto čepel velice oblíbí.

Jako těžší alternativu vytvořil Zonefloorball třeba Zone floorball MAKER AIR Light 29 black/red. Jedná se o stejně kvalitní hůl, pouze je o 30 gramů těžší. Na druhou stranu je u této hole cena přijatelnější.

Další hole z kategorie PLAYER'S CHOICE jsou Zone floorball HYPER AIR SL ShotCurve 2.0° PC 27 all white a nebo Zone floorball MAKER AIR Superlight 26 PC NAKEDCARBON black/silver.

Všechny tři hole mají čepele ve tvrdosti Air HARD. To je nová tvrdost čepelí od Zonefloorball. Čepele Air Soft Feel vynikaly svojí váhou, ale při střelbě byly pro spousty hráčů měkké, nedržely tvar a negativně ovlivňovaly střely, zatímco PE HD jsou zase příliš těžké a tvrdé. Čepele ve tvrdosti Air HARD jsou stejně tvrdé jako PE HD a zároveň stejně lehký jako Air Soft Feel. Air HARD čepele Ti nabízejí kompromis mezi zmíněnými materiály a tím pádem Ti přináší ideální variantu čepele.

Celá PLAYER'S CHOICE (PC) série je velice povedená a s žádnou z těchto holí neuděláš chybu. Záleží pouze na tobě, kterou si vybereš!

COMPOSITE SERIES

Pevné kompozitní hole a modelová řada COMPOSITE SERIES Ti nabízí u Zonefloorball již ověřenou kvalitu. Hole z této série jsou pro ty, kteří požadují pevné a odolné hole, které zároveň nabízejí skvělý cit pro míček a vyznačují se trvalou kvalitou. Absolutním hitem loňské sezóny se staly právě hole z této kategorie. Konkrétně to byly hole:

Zonefloorball pokračuje v jejich úspěchu i v nové kolekci. U těchto 2 holí Zonefloorball vyměnili střeleckou čepel HYPER za univerzálního MONSTRA. Další zajímavostí u těchto holí je RANDOM BLADE COLOR - náhodná barva čepele. Zone vybral čepele v několika barvách a nasadil je na tyto hole, takže se může stát, že dostaneš hůl s jinou barvou čepele, než uvidíš u nás na webu. Které hole to jsou, poznáš jednoduše, mají v názvu již zmíněné: RANDOM BLADE COLOR.

Zone floorball MONSTR Composite Light 28 black/silver

Vlajkovou lodí této série je právě tato hůl! Vyrábí se v délce 92, 96 a 100 cm. Její váha ve velikosti 96cm je 224 gramů. Hůl je osazena zmíněnou čepelí MONSTR. Tato čepel je spíše technická - ocení ji především technici a hráči, kteří mají rádi přesné přihrávky a střelbu příklepem. Navíc zesílená patka skvěle stabilizuje čepel a Tvé střely jsou více přesné! Na holi najdeš klasickou Zone omotávku ORIGINAL GRIP.

Alternativou k této holi je o něco tvrdší hůl Zone floorball MONSTR Composite 27 black/white (random blade color) a nebo naopak hůl ve flexi 29 Zone floorball MONSTR Composite 29 white/black (random blade color).

Brankářské vybavení GOALIE PRO

V neposlední řadě stojí za zmínku brankářské vybavení GOALIE PRO. Vybavení pro golmany vytvořené golmany. Tato nová edice odkazuje na úspěšnou kolekci loňské sezóny BLACK/RED. Zonefloorball uvádí tuto kolekci jako odpověď pro golmany, kteří žádají to nejlepší. Nová edice má ty nejlepší prvky, jako je například Cordura a Coolmax. Celá edice PRO má také zcela nový střih. GOALIE PRO je větší, širší a více vypolstrované než dříve. Coolmax je přidán na celé zadní straně dresu pro lepší proudění vzduchu a pro lepší pokrytí je ramenní polstrování větší než dříve. Jedná se o absolutní špičku v brankářském vybavení od Zonefloorball.

SEETHROUGH SERIES

Další novinkou je již zmíněná kolekce transparentních doplňků. Pod sloganem: "Nebojíš se ukázat, co skrýváš pod skořápkou?" si Zonefloorball připravil doplňky, které jsou průhledné. Jedná se především o:

Zone floorball Trainer LIGHTWEIGHT

Zonefloorball představuje v letošní sezóně 2020-2021 stylové boty lehké jako pírko. Boty mají svrchní část z příjemné tkaniny a nebojí se praní v pračce. Boty jsou stylové v krásném designu, ale rozhodně to nejsou boty na hraní. Poslouží Ti spíše na každodenní nošení, případně pro lehkou rozcvičku. Pokud hledáš boty, na které se můžeš při hře spolehnout, podívej se na naší nabídku kvalitní sálové obuvi.

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od Zonefloorball. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme a spolu se připravíme na novou sezónu! ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .