Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 55 Kč 500 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Exel je zpět!

7. 12. 2020, Thomas

První florbalové hole značky EXEL spatřili světlo světa již v roce 1993. Exel si rychle osvojil dovednosti pro výrobu florbalového vybavení a postupně se začal stávat jednou z předních značek. Bohužel, jak se stává firma změnila majitele, změnila se vize firmy a to negativně ovlivnilo i nás florbalové fanoušky. Nedávno EXEL změnil majitele znovu. Tento nový majitel se rozhodl pokračovat tam, kde původní značka skončila, a tak Ti dnes můžeme představit letošní kolekci plnou novinek!

ČEPEL E-FECT

Zcela nová špičková čepel vyrobená ve Finsku je navržena tak, aby splňovala požadavky moderního stylu hry. Střílej přesně a efektivně. Čepel má konkávnost 8,5 mm a vysokou míru předzahnutí. Tato vysoká konkávnost, Ti pomůže při střele tahem a také Ti pomůže s kontrolou míčku. Jedná se o nejvíce zahnutou čepel od značky Exel. Díky své konstrukci je čepel vhodná pro stahovačky, dribling a otočky. E-Fect je jedna z nejmodernějších čepelí na trhu.

Exel zredukoval materiál potřebný k výrobě, a tak vytvořil čepel s váhou 79 gramů. Čepel má pouze žebra s minimálním vyztužením. Z těchto důvodu má čepel o 20% menší odpor vzduchu, což má za následek rychlejší střely. Nová čepel od Exelu má vynikající vyztužení v patce čepele. Takže se můžeš do střely pořádně opřít!

Čepel je do 2/3 své délky rovná ohýbá se až její špička. Právě kvůli tomuto předzahnutí můžeš čepel používat jak na střelbu forhandem, tak i backhandem. Čepel E-Fect je vhodná pro "playermakery" - rozehrávače, kteří používají obě strany čepele. E-Fect je vynikající na střelbu tahem, ovšem horší na střelbu příklepem.

EXEL AIR CHAMELEON

Další novinkou je čepel AIR, respektive chameleon varianty čepele AIR. Tato nová varianta čepele AIR má na svém povrchu použití UV kontrastní materiál, který reaguje na UV záření změnou barvy - na sluníčku změní barvu z bílá na červenou/modrou. Proto je v názvu čepele slovo "CHAMELEON".

EXEL E-LITE WHITE 2.6 ROUND MB

Dost bylo čepelí, jdeme se podívat na novinky v kategorii florbalové hole a začneme hned s tím nejlepším! EXEL E-LITE WHITE 2.6 ROUND MB je nejlehčí hůl od Exel a zároveň největší letošní novinka. Florbalová hůl váží pouze 185 gramů a najdeš ji ve tvrdosti 26 mm. E-Lite se řadí na trhu mezi lehké a odolné hole. Hůl je dokonale vyvážená! Díky tomu je ovládání míčku plynulé a zábavnější. Shaft je vyroben z prvotřídních uhlíkových vláken. Unikátní kombinace lehkých komponentů je opravdu něčím zvláštním, co jinde nenajdete. Hůl je vybavená již zmíněnou novou čepelí E-FECT.

Jako alternatinu k této holi si Exel připravil hůl EXEL E-LITE WHITE 2.9 ROUND MB. Tato měkčí verze se vyrábí ve velikostech 96 a 101cm. Nezapomeň, že ji najdeš také v oválu.

EXEL IMPACT

Další nová modelová řada, která obsahuje elitní 100% karbonové hole je řada IMPACT. Exel přepracoval strukturu svých holí tak, aby optimalizoval jejich vyvážení a pevnost. V této modelové řadě je nejpodstatnější MPRF TECHNOLOGY. Tento nový systém konstrukce holí Ti poskytne dokonale vyvážené shafty ve všech hmotnostních kategoriích bez ztráty jejich stability, síly a kvality.

V tyči MPRF se drasticky změnil způsob uložení uhlíkových vláken. Diagonální rovnoběžná žebra vedou k těsnému a kompaktnímu výsledku, což znamená více síly a vytrvalosti. Navíc tento způsob skládání karbonových vláken je dobře viditelné a tvoří zajímavý designový prvek holí.

EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB

Vlajkovou lodí IMPACT SERIES je právě hůl EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB! Vyrábí se v délce 96 a 101 cm. Její váha ve velikosti 96 cm je 214 gramů. Vynikající váhu doplňuje fakt, že se jedná se o jednu z nejodolnějších karbonových holí na trhu. Pro letošní rok Exel tuto hůl osadil novou střeleckou čepelí E-FECT. Skvělou zprávu máme i pro hráče, kterým kulaté držení příliš nesedí. EXEL IMPACT BLACK 2.9 ROUND MB najdeš i v oválné verzi.

Jako tvrdší alternativu vytvořil Exel hůl EXEL IMPACT BLACK 2.6 103 DROP OVAL MB. Jedná se o stejně kvalitní hůl, pouze se zatím vyrábí jenom v oválu a v délce 103cm. Tak se na ni nezapomeň podívat!

EXEL X-PLAY

X-Play je pravděpodobně nejznámější produkt od Exel. Osvědčený výkon a vynikající spolehlivost učinily z této hole velice oblíbený produkt. Kombinace důvěryhodných a populárních součástí s nadčasovými barvami EXEL, to je to, o čem je X-Play. Hůl je vyrobena ze speciální směs karbonu a skelných vláken. U této technologie je kladen vysoký důraz na postupné skládání a směřování jednotlivých vrstev tak, aby byla hůl odolná vůči “sekancům“ a nárazům. Tato kombinace dělá hole lehké a zároveň pevné. Hole s touto technologií jsou lehké, vysoce odolné a mají dlouhou životnost. Letošní X-Play je založen na 2 holích:

Obě hole jsou velmi podobné, obě najdeš i v oválné verzi. Jediný rozdíl je pouze v délkách a samozřejmě v jejich tvrdostech. 29-tka se vyrábí ve velikostech 96 a 101cm, oproti tomu 26-tku si můžeš koupit pouze ve velikosti 101cm. Hole jsou osazeny čepelí X-Blade! X-Blade je novodobá čepel s moderním designem a maximální funkčností. X-Blade nabízí skvělou kontrolu míčku a taktéž střely Ti půjdou samy od ruky. Tato čepel padne všem typům hráčům. Pokud chceš vidět více florbalek s touto čepelí, podívej se na všechny florbalky s čepelí X-Blade.

Pokud Ti nevyhovuje univerzální čepel X-Blade, nezoufej, máme pro Tebe EXEL A-GAME WHITE-ORANGE 2.6 ROUND SB s čepelí Air. Jestli potřebuješ měkčí hůl podívej se na EXEL A-GAME WHITE-ORANGE 2.9 101 ROUND SB!

Brankářské vybavení EXEL

V neposlední řadě stojí za zmínku brankářské vybavení TORNADO GOALIE GEAR. Brankářské vybavení TORNADO je velice komfortní a odolné profesionální brankářské vybavení, které Ti pomůže i při nejtěžších zápasech a trénincích. Řada TORNADO je pevně prošívaná, což zvyšuje její výdrž a životnost. Opticky brankáře zvětšují. Přitom je velice pohodlná a zároveň komfortní při chytání. Najdeš zde několik velmi užitečných vychytávek, které zvyšují dobrý pocit při chytání a zároveň umožňují plně se soustředit na Tvůj výkon. Kalhoty krásně dýchají, jsou pohodlné a umožňují tak profesionální výkon.

Vaky, Batohy a tašky

Exel si pro Tebe v letošní sezóně připravil hned rovnou 2 série florbalových vaků, tašek a batohů:

GLORIOUS BAG LINE je ve velmi atraktivním černo/šedém designu, kde je logo EXEL zobrazeno v šedé barvě. Oproti tomu STREET BAG LINE má živější design, což je způsobeno především ostrou žlutou barvou v logu EXEL. V obou případech se jedná o velmi kvalitní produkty, které jsou pohodlné, efektivní a splňují přesně to, co od florbalových vaků, tašek a batohů očekáváš!

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od EXEL. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .