Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Nová kolekce Zonefloorball 2022/2023

1. 8. 2022, Thomas

Přichází nová sezóna a Zone pro Tebe připravil několik zajímavých novinek! V letošní kolekci Zone najdeš novou čeple DREAM, florbalové hole AIR SERIES s ledovou tématikou, minimalistickou AIRLIGHT kolekci, PROLIGHT hole, novou řadu RAW holí s názvem SKELETON. Kromě tohoto Zonefloorball rozdělil letošní kolekci do 2 kol. Jedno kolo nyní a poté druhé kolo na podzim. Pojďme se teď na tyto novinky spolu podívat.

ZONE FLOORBALL DREAM

DREAM je nová čepel od Zone. Podle všeho by tato čepel spolu s florbalkami, které obsahují tuto čepel, měli být uvedeny na trh v 2.kole - tedy letošní podzim. Co nám zatím Zone floorball píše o této čepeli? Čepel Supreme byla naše ikonická čepel a měnila hru po dobu posledních 10-ti let. Čepel DREAM je upravená čepel SUPREME podle přání hráčů. Změny jsou v novém logu, zesílení žeber, lepší tvaru šroubu, jinak je čepel stejné jako čepel SUPREME. Stejný pocit, stejný rám, stejná hmotnost, stejné zahnutí, stejný výkon - nový sen.

Podle všeho tedy bude čepel DREAM stejná jako čepel SUPREME. Změna bude pouze ve stylu loga, v jiném tvaru šroubku (aby se mohla čepel lépe měnit) a žebra budou vyztužená.

AIR SERIES

Air Concept - series je souhrnné označení pro odlehčené hole ZONE. Všechny hole v této skupině kombinují odlehčené shafty, odlehčené čepele a odlehčené omotávky. Díky této kombinaci jsou Air hole jedny z nejlépe vyvážených holí na trhu. V této skupině najdeš hole s následujícími technologiemi:

  • Light - odlehčená skelná vlákna / kompozit
  • Ultralight – složení shaftu (karbon / skelné vlákno)se pohybuje mezi poměry 40%/60% a 80%/20%
  • Superlight - 95% karbon / 5% skelná vlákna
  • Curve - karbon/karbon vyztužený kompozitem
  • Air - skelná vlákna / kompozit

Většina holí z této AIR SERIES mají v nové kolekci 22/23 ledové barvy. U některých holí je v ledové barvě pouze čepel, u dalších holí jsou v ledové barvě celé hole. Pokud jsi fanoušek ledových barev, určitě se na tyto hole podívej. Například hůl ZONE FLOORBALL HARDER AIR UL 28 WHITE/ICE CORAL je opravdu vydařená.

AIRLIGHT

Série AIRLIGHT™ je jedna z nejprodávanějších sérií od ZoneFloorball, a tak nesmí chybět ani v nové kolekci. Hůl AIRLIGHT je 100% karbonová tyč. AIRLIGHT tyč je lehčí než hole Superlight. Zonefloorball nejvíce zapracoval na vyvážení hole, takže hole Airlight jsou bezkonkurenční ve své vyváženosti. Výrobce uvádí hmotnostní kategorii u tyčí Airlight v rozmezí 190 až 200g. Kolekce 22/23 přináší 3 AIRLIGHT™ hole, všechny v matné úpravě a s minimalistickým designem:

SKELETON

Další především designovou novinkou jsou hole SKELETON. U těchto holí se jedná především o designovou novinku. Hole mají čistý surový shaft bez jakýchkoliv úprav. Pokud si tedy potrpíš na design, jsou tyto hole přímo pro Tebe.

ZONE FLOORBALL MAKER AIR UL 29 GLOW WHITE

Poslední designová novinka je ZONE FLOORBALL MAKER AIR UL 29 GLOW WHITE - v čem je tato hůl tak zajímavá? Je to bílá florbalka s bílou čepelí, bílým shaftem a bílou omotávkou. Zajímavé na ní je ovšem to, že ve tmě svítí. Ano, shaft florbalky je vyrobený z fosforeskující barvy. Pokud chceš něco zajímavého, jiného nebo originálního, je tato florbalka přímo pro tebe! Pokud Ti je jedno, že florbalka ve tmě svítí a chceš pouze hůl s těmito vlastnostmi, podívej se na ZONE FLOORBALL HYPER AIR ULTRALIGHT 29 WHITE MARBLE navíc je tato hůl z loňské kolekce, takže cena je téměř poloviční.

2ND DROP

2ND DROP - neboli kolekce rozdělená na 2 části. Jedná se o převratnou změnu. Zone Floorball jako jediná florbalová značka rozdělila svoji novou kolekci na 2 části. 1. část nové kolekce je dostupná již nyní. Dalších 10 nových florbalek spolu s novou čepelí DREAM, novým designem a novou barevnou kombinací bude k dispozici tento podzim. Toto je docela zajímavý krok, který by mohl mít úspěch. Přece jenom máme pocit, že každá kolekce nových florbalových holí trvá celkem dlouho a hráčům chybí nové vybavení v průběhu sezóny. Se Zone se nyní nudit nebudete!

Vítej v sezóně 22/23!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .