Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

OxDog 2020/2021

23. 11. 2020, Thomas

V minulých článcích jsem si představili novinky pro letošní sezónu od Salming, Unihoc a Zonefloorball. Pokud si je ještě nečetl podívej se na báš blog. Nyní je čas podívat se na to, co si pro Tebe připravil OxDog. Již od začátku svého působení na florbalovém trhu se OxDog řídí mottem: "Performance for everyone!" OxDog si dává za svůj cíl přinést výrobky, které budou dokonalou rovnováhu mezi technologiemi a funkční výkonností. Záleží jim na každém detailu, protože každá maličkost se počítá! Teď už se ale pojďme podívat, co je v letošní sezóně nového!

Hyperlight HES

Začneme s tím nejlepším - sérií holí Hyperlight HES. Hyperlight HES je označení nejvyšší třídy holí od OxDogu. Shafty HYPERLIGHT HES jsou vyrobeny z prémiového a zároveň nejlehčího karbonu – T2500 HighPressure carbon. Pro dosažení co nejnižší váhy je u těchto holí použitý odlehčený špunt (nebo-li LC), odlehčená omotávka a lehká čepel Optilight Carbon, která váží pouhých 66 gramů. Hole HYPERLIGHT jsou jedny z nejlehčích florbalových holí na světě. Tyto hole nemají ve florbalovém světě konkurenci a jsou určeny přímo pro hráče, kteří chtějí zkrátka to nejlepší!

OXDOG HYPERLIGHT HES 27 FP MBC ROUND

OXDOG HYPERLIGHT HES 27 FP MBC ROUND je hlavní florbalkou z Hyperlight HES série! Jedná se o top hůl od OXDOGU. Hůl je velice lehká, ve velikosti 96 cm má pouhých 181 gramů. Vyrábí se v délce 96 a 100 cm ve tvrdosti 27 mm. Florbalka s flexem 27 mm se stále ještě řadí mezi středně tvrdý shaft. Tento flex bychom doporučili pokročilým hráčům. Nově tuto hůl najdeš i ve variantě OVAL.

Hole Hyperlight HES jsou stavěné pro extrémně rychlou hru. Tyto hole jsou ty nejlehčí a zároveň jedny z nejpevnějších karbonových holí.

Co je ovšem na této holi vynikající, je její čepel. Čepel Optilight je velice univerzální a díky své konstrukci Ti pomůže jak se střelbou zápěstím, příklepem, tak i backhandem. Doporučujeme ji všem hráčům, kteří si potrpí na prudké a pohotové střely.

Jako alternativu k této holi si OxDog připravil hůl OxDog HYPERLIGHT HES 29 FP MBC ROUND/OVAL. Tato hůl je stejná jako předchozí, jediný rozdíl je, že se vyrábí ve velikostech 92 cm a 96 cm s tvrdostí 29mm.

Ultralight HES

OxDog navazuje i zda na velmi úspěšnou sérii holí - Ultralight HES. Vynikající design, okamžitě rozpoznatelný, čistý vzhled, to je i letošní Ultralight HES série! Design a barvy vypadají tak elegantně, jak jsi na ně zvyklý. Ovšem i zde najdeš pár novinek. Především u této série najdeš hole v bílých barvách doplněných o decentní zlaté/fialové prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB

Tuto vynikající hůl zdobí univerzální čepel Razor carbon. Jedná se o velmi novodobou čepel s nejmodernějším designem, ke kterému se přidává maximální funkčnost. Razor carbon nabízí skvělou kontrolu míčku a taktéž střely Ti půjdou samy od ruky. Tato čepel padne všem typům hráčům. Pokud chceš vidět více florbalek s touto čepelí, podívej se na všechny florbalky s čepelí Razor.

Pokud potřebuješ měkčí hůl, OxDog si pro Tebe připravil hůl OxDog ULTRALIGHT HES 29 UV ROUND. Vyrábí se ve velikostech 96 cm a 101 cm. Na této holi ovšem nenajdeš čepel Razor, ale čepel Avox carbon. Avox je střelecká čepel, která patří k nejprodávanějším čepelím značky OxDog. My ji doporučujeme všem střelcům, především pak těm, kteří rádi střílí tahem.

Skvělou zprávu máme i pro juniorské hráče. OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB najdeš i v juniorské verzi. Jedná se o velikosti 87 cm a 92 cm. Tyto velikosti jsou samozřejmě s větším flexem (31 mm), takže se nemusíš bát, že by na Tebe byly příliš tuhé. Jak vidíš, hole Ultralight jsou opravdu pro každého!.

Sense HES & Light

Sense HES je označení odlehčených 100% karbonových holí od OxDogu. Shafty Sense HES patří mezi odlehčené hole, ale jejich váha je spíš střední. Jak už název napovídá, je tato hůl postavena převážně na technologii HES. HES – nebo-li HIGH ENERGY SHAFT.

Jedná se o unikátní kombinaci technologií hole. Kombinací těchto faktorů vznikají hole, které jsou:

  • extrémně lehké
  • vysoce pevné
  • minimálně o 20% rychlejší
  • mají téměř dvojnásobnou životnost

OXDOG SENSE HES 27 BK ROUND MBC

OXDOG SENSE HES 27 BK ROUND MBC je hlavní florbalkou z této série. Hůl je lehká a zároveň vysoce odolná. Vyrábí se ve velikosti 101 cm s flex 27 mm. Florbalka s flexem 27 mm se stále ještě řadí mezi středně tvrdý shaft. Tento flex bychom doporučili pokročilým hráčům.

OXDOG SENSE HES 27 BK ROUND MBC je ideální florbalka pro všechny hráče, kterým vyhovuje technická hra a rádi si s míčkem hrají. Co se nám na této holí líbí nejvíce, je její vynikající čepel Optilight.

OxDog jako letošní novinku začal vyrábět tyto hole i ve tvrdosti 25 mm. Takže pokud chceš tvrdší hůl, OXDOG SENSE HES 25 BK OVAL MBC je pro tebe jasná volba! Jestli naopak potřebuješ měkčí hůl, je pro Tebe ideální OXDOG SENSE HES 30 BK ROUND MB. Vyrábí se ve velikostech 82cm, 87 cm, 92 cm a nyní nově i 96 cm.

Fusion Light & Fusion

I letos najdeš u OxDog hole ze série Fusion. Tato série holí staví své pevné základy na lety osvědčeném modelu kónického shaftu. K vytvoření těchto holí se používají pouze nejpevnější karbonová vlákna s jedinečnou konstrukcí. Bohužel tyto nejpevnější vlákna mají i celkem vysokou hmotnost, proto OxDog tyto vlákna odlehčil a přináší série Fusion Light.

OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB

Letošní novinka OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB je hůl vyrobená pomocí tlaku vzduchu. Karbonová vlákna jsou spojena odlehčenou pryskyřicí a celá hůl je vytvořená tak, aby bylo dosaženo co nejpevnější a zároveň co nejlehčí hole. Na holi najdeš čepel Avox.

Avox je střelecká čepel, která patří k nejprodávanějším čepelím značky OxDog. Vynikající pro všechny typy střelců, především pak těm, kteří rádi střílí tahem. OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB se vyrábí ve velikosti 103 cm a s tvrdostí 23mm.

Jako alternativu můžeš najít hůl OXDOG FUSION LIGHT 27 WT OVAL MB, nebo můžeš využít juniorskou verzi OXDOG FUSION 32 WT ROUND NB. Tato juniorská verze už není vyrobena z karbonu, ale ze skelných vláken.

Čepele OxDog

OxDog Ti bohužel letos nenabídne žádnou novinku v oblasti čepelí. Což není vůbec nic špatného vzhledem k tomu, že OxDog už ve svém repertoáru má florbalové čepel pro všechny typy hráčů. Letošní sezónu OxDog postavil především na čepelích:

Čepel Optilight/Optilight carbon najdeš především u holí nejvyšší třídy - Hyperlight HES. Čepele Avox/Avox carbon a Razor/Razor carbon OxDog používá napříč všemi sériemi s výjimkou Hyperlight holí. Poslední čepel Block umístil OxDog do holí nižších kategorií. Což bude asi proto, že se jedná o jednu z nejstarších čepelí z této čtyřky. Každopádně z žádnou z těchto čepelí neuděláš chybu!

Brankářské vybavení OxDog

V neposlední řadě stojí za zmínku brankářské vybavení OxDog. Letošní nová série brankářského vybavení vychází designově z té loňské. Brankářské vybavení Xguard je velice komfortní a odolné profesionální brankářské vybavení, které Ti pomůže i při nejtěžších zápasech a trénincích. Letošní řada Xguard je pevně prošívaná, což zvyšuje její výdrž a životnost. Opticky brankáře zvětšují. Přitom je velice pohodlná a zároveň komfortní při chytání. Najdeš zde několik velmi užitečných vychytávek, které zvyšují dobrý pocit při chytání a zároveň umožňují plně se soustředit na Tvůj výkon. Kalhoty krásně dýchají, jsou pohodlné a umožňují tak profesionální výkon.

Technologie ART

Po více jak 18 měsících vývoje nám značka představuje svou nejnovější technologii, která je tentokrát určena výhradně pro golmany. Jedná se o technologie Active Rebound Technology – zkráceně ART. A co to vlastně je? Hlavní složkou je paměťová pěna, která je použitá jako výztuž, pro větší pohodlí golmana. ART technologie je použití nového materiálu, který absorbuje nárazy a pohltí energii míčku. Ten se neodrazí mimo dosah brankáře.

U ochranných kraťas je technologie ART použita u bočních vložek, které chrání proti nárazu balónkem.

OXDOG XGUARD PROTECTION SHORTS BLACK

Nově vyvinuté ochranné šortky OxDog poskytují vynikající pohodlí a prodyšnost. Brankáři chválili pružnost chráničů na bočních stranách a komfort i v situacích, kdy se přemisťovali skokem. Suspenzor je umístěn ve speciální kapse, ze které jde snadno vyjmout. Není fixován pomocí gum, jako je tomu zvykem u běžných modelů. Sedí na svém místě velmi stabilně a neomezuje v pohybu. To brankářům zajišťuje volnější pohyb a zároveň 100% ochranu.

OxDog Gate Kneeguard Long

Další novinkou pro brankáře jsou tyto neoprénové chrániče. Fixaci nohy zajišťují čtyři elastické popruhy na suchý zip. Koleno je proti nárazům a tvrdém podkladu chráněno gumovou výstelkou. Ve srovnání s jinými chrániči se tato novinka vyznačuje hlavně chráničem na holenní kosti, díky čemuž poskytují dodatečnou ochranu v těchto místech!

Tvar chráničů je předem přizpůsobený ohnutému tvaru kolenou. Znamená to, že dokonale kopírují tvar kolenou a přilnou co nejtěsněji. Díky tomu jsou chrániče komfortní a perfektně drží na svém místě.

Vaky, batohy a tašky

Nové vaky, batohy a tašky jsou ve velmi atraktivním černo/oranžovém designu, kde je logo OxDog zobrazeno v bílé barvě. Jedná se o velmi kvalitní produkty, které jsou pohodlné na nošení. Tašky jsou také chytře navržené pro efektivní užívání a zároveň mají atraktivní design.

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od OxDog. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme! ;-)


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .