Webový prohlížeč, který používáte je zastaralý a není podporován (některé funkce nemusí fungovat správně). Prosíme aktualizujte si prohlížeč. Více informací na odkazu zde.
Prohlašuji, že jsem se seznámil se zásadami zpracování osobních údajů.
Nemáte účet?
Jazyk
Čeština
Slovenčina
English
Deutsch
Měna
Česká koruna (CZK)
Euro (EUR)
Americký dolar (USD)
Země
Česká republika
Vybrat jinou zemi
menu
Florbalová poradna eFlorbal laboratoř Doprava a platba

Doprava

Doprava pro zemi: Česká republika
Doprava Cena Doprava zdarma od
Balíkovna Balíkovna 63 Kč 1 990 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky Česká pošta - Balík Do ruky 88 Kč 2 000 Kč
Zásilkovna domů - kurýr Zásilkovna domů - kurýr Od 91 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu Česká pošta - Balík Na poštu 92 Kč
GLS GLS Od 97 Kč
PPL PPL Od 90 Kč
Zásilkovna Zásilkovna Od 61 Kč
PPL Parcel Shop PPL Parcel Shop Od 57 Kč 1 500 Kč
Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Osobní odběr - Výdejní box Uherské Hradiště Zdarma
Osobní odběr - Uherské Hradiště Osobní odběr - Uherské Hradiště 45 Kč

Platba

Dostupné způsoby platby jsou závislé na zvolené dopravě.
Platba Cena
Bankovní převod (zálohová faktura) 0 Kč
Dobírka 29 Kč
Hotově ve výdejně 0 Kč
Platební kartou ve výdejně 0 Kč
Platební karta online 0 Kč
Kontakt Dárky
Registrujte se a získejte výhody!

Nová kolekce OxDog 2022/2023

23. 9. 2022, Thomas

V minulých článcích jsme si představili novinky pro letošní sezónu od Exel, Unihoc a Zonefloorball. Pokud si je ještě nečetl podívej se na báš blog. Nyní je čas podívat se na to, co si pro Tebe připravil OxDog. Již od začátku svého působení na florbalovém trhu se OxDog řídí mottem: "Performance for everyone!" OxDog si dává za svůj cíl přinést výrobky, které budou dokonalou rovnováhu mezi technologiemi a funkční výkonností. Záleží jim na každém detailu, protože každá maličkost se počítá! Teď už se ale pojďme podívat, co je v letošní sezóně nového!

ČEPEL FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2

Florbalová čepel Oxdog FSL (FASTSHOOTLIGHT) je přesně to, čemu se říká, lehká čepel. Její váha je pouhých 68 gramů. Ale důraz je samozřejmě kladen nejen na váhu, čepel FSL (FASTSHOOTLIGHT) je také vynikající v ovládání míčku. Koneckonců, právě proto byla vytvořena. Oxdog FSL (FASTSHOOTLIGHT) má konkávnost 9.5 mm. Dutina se táhne rovnoměrně od patky až k vrcholu. Celá čepel je také předzahnutá. Toto předzahnutí začíná těsně před prostředním žebrem a jde směrem ke špičce čepele. Špička se poté velice výrazně stáčí dovnitř a dolů.

Žebrování, stejně jako spodní hrana a špička je převzato z Oxdog OptiLight. Zejména žebrování v patce a ve spodní části čepele. Díky tomu, že dutina na FSL je o něco větší, než u čepele OptiLight, je manipulace s míčem daleko snažší a přesnější. Již zmíněné žebrování dodává čepeli vysokou tuhost, díky které čepel dokáže dobře přenášet energii do míčku a zároveň Ti poskytne vysoce přesnou střelbu. Střely jsou tedy rychlé a přesné!

Čepel FSL vyniká hlavně svou váhou. FSL je lehká, tuhá čepel a dokonale s ní ovládneš míček. Pouhých 68 gramů z ní dělá jednu z lehčích čepelí od značky OXDOG. Jde o hodně předzahnutou čepel s vysokou konkávností. Má pevnou patku a dobře tvarovatelnou špičku, takže jde dobře zahnout podle potřeb hráče. Čepel bychom doporučili hráčům, kteří si rádi hrají s míčkem a především střelcům tahem.

OxDog FSL (FASTSHOOTLIGHT) Carbon 2 je první dvojitá karbonová čepel v historii! Pokud nejsi fanoušek karbonu v čepeli, najdeš i její alternativu OXDOG FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON s jedním karbonem, případně OXDOG FSL (FASTSHOOTLIGHT) úplně bez karbonu.

Série holí ULTIMATELIGHT HES

Začneme s tím nejlepším - sérií holí ULTIMATELIGHT HES. Toto je označení jedné z nejvyšších tříd holí od OxDogu. Shafty ULTIMATELIGHT HES jsou vyrobeny z prémiového a zároveň nejlehčího karbonu – HighPressure carbon. Pro dosažení co nejnižší váhy je u těchto holí použitý odlehčený špunt, omotávka a lehká čepel. Hole ULTIMATELIGHT jsou jedny z nejlehčích florbalových holí na světě. Florbalky ULTIMATELIGHT nemají ve florbalovém světě konkurenci a jsou určeny přímo pro hráče, kteří chtějí zkrátka to nejlepší!

OXDOG ULTIMATELIGHT HES 27 CO ROUND MBC2

OXDOG ULTIMATELIGHT HES 27 CO ROUND MBC2 je hlavní florbalkou z ULTIMATELIGHT HES série! Jedná se o top hůl od OXDOGU. Hůl je velice lehká, ve velikosti 96 cm má pouhých 181 gramů. Vyrábí se v délce 96 a 101 cm ve tvrdosti 27 mm. Florbalka s flexem 27 mm se stále ještě řadí mezi středně tvrdý shaft. Tento flex bychom doporučili pokročilým hráčům. Nově tuto hůl najdeš i ve variantě OVAL.

Hole ULTIMATELIGHT HES jsou stavěné pro extrémně rychlou hru. Tyto hole jsou ty nejlehčí a zároveň jedny z nejpevnějších karbonových holí.

Co je ovšem na této holi vynikající, je její čepel. Čepel FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2 je střelecká a díky své konstrukci Ti pomůže jak se střelbou zápěstím, příklepem, tak i backhandem. Doporučujeme ji všem hráčům, kteří si potrpí na prudké a pohotové střely.

Série holí HYPERLIGHT HES

I zde OxDog pokračuje ve tvorbě svých nejoblíbenějších holích. OXDOG HYPERLIGHT HES 27 BK ROUND MBC je jedna z nejlehčích holí od OxDogu a zároveň největší letošní novinka v této sérii. Florbalová hůl váží pouze 183 gramů a najdeš ji ve tvrdostech 26, 27, 29 mm. HYPERLIGHT HES se řadí na trhu mezi lehké a odolné hole. Hůl je dokonale vyvážená! Díky tomu je ovládání míčku plynulé a zábavnější. Shaft je vyroben z prvotřídních karbonových vláken. Unikátní kombinace lehkých komponentů je opravdu něčím zvláštním, co jinde nenajdete. Hole jsou vybavené již zmíněnou čepelí Optilight Carbon.

Série holí ULTRALIGHT HES

OxDog navazuje i na velmi úspěšnou sérii holí - Ultralight HES. Vynikající design, okamžitě rozpoznatelný, čistý vzhled, to je i letošní Ultralight HES série! Design a barvy vypadají elegantně, tak jak jsi na ně zvyklý. Ovšem i zde najdeš pár novinek. Především u této série najdeš hole v bílých barvách doplněných o decentní oranžové/černá prvky.

OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MBC2

Tuto vynikající hůl zdobí čepel FSL (FASTSHOOTLIGHT) CARBON 2. Jedná se o velmi novodobou čepel s nejmodernějším designem, ke kterému se přidává maximální funkčnost. Jak jsi se již mohl dočíst - Tato čepel padne všem typům hráčům. Pokud Tě zaujala a chceš vidět více florbalek s touto čepelí, podívej se na všechny florbalky s čepelí FSL Carbon 2.

Pokud potřebuješ měkčí hůl, OxDog si pro Tebe připravil hůl OXDOG ULTRALIGHT HES 29 WT ROUND MBC2. Skvělou zprávu máme i pro juniorské hráče. OXDOG ULTRALIGHT HES 27 WT ROUND MB najdeš i v juniorské verzi. Jedná se o velikosti 92 cm. Tato velikost je samozřejmě s větším flexem (31 mm), takže se nemusíš bát, že by na Tebe byly příliš tuhé. Jak vidíš, hole Ultralight jsou opravdu pro každého!.

Série holí VX HES

VX HES je označení odlehčených holí od OxDogu. Shafty VX HES jsou vyrobeny z prémiového karbonu. I když tento prémiový karbon dokázal snížit váhu holí, jejich váha se pohybuje kolem +/- 230 gramů. Na druhou stranu jejich vyvážení a především odolnost je vynikající. Shafty VX HES Ti poskytnou dokonalou rovnováhu, tvrdou a přesnou střelu a především opravdu vysokou odolnost. Základní rozdíl této řady oproti ostatním řadám je technologie: TRIAD-X shaft - speciální profil shaftu. Nejedná se o profil držení, ale o tvar shaftu mezi čepelí a omotávkou. Triad shaft je shaft ve tvaru trojúhelníku s lisovaným tvarem X. Takto tvarovaný shaft je podle výrobce více odolný a nabízí Ti větší rychlost hole = prudší střely!

Jelikož se jedná o novou kategorii holí, najdeš zde pouze 2 hole: OXDOG VX HES 27 MM ROUND MBC a její oválnou verzi: OXDOG VX HES 27 FP OVAL MBC.

Sense HES & Light

Sense HES je označení odlehčených 100% karbonových holí od OxDogu. Shafty Sense HES patří mezi odlehčené hole, i když je jejich váha spíš ve střední váhové kategori. Jak už název napovídá, je tato hůl postavena převážně na technologii HES. HES – nebo-li HIGH ENERGY SHAFT. Jedná se o unikátní kombinaci technologií hole, které Ti přináší extrémně lehkou, vysoce pevnou a zároveň rychlejší florbalku, než je klasická hůl. Novinkou v této sérii holí je OXDOG SENSE HES 29 TB ROUND MB

Série holí Fusion & Fusion Light

I letos najdeš u OxDog jednu z nejoblibenějších sérii holí - především v hobby sportu. Hole Fusion staví na pevných základech léty proveřeného shaftu, který doplňují o střeleckou čepel AVOX. A protože se jedná o stálice, není zde potřeba žádných nových techlonogií, takže OxDog přidává pouze nové barevné kombinace. OXDOG FUSION LIGHT 27 WT OVAL MB sází na vynikající, okamžitě rozpoznatelný a čistý design, který udělá radost každému hráči.

Jako alternatinu k této holi si OxDog připravil hůl OXDOG FUSION LIGHT 23 WT OVAL MB. Případně se můžeš podívat na loňskou kolekci, která tuto hůl v jiném designu obshovala také.

Dnes jsme si ukázali novou kolekci od OxDog. Pokud tě něco zaujalo, ale nejsi si jistý, neváhej nás kontaktovat na emailové adrese: info@eflorbal.cz , kde Ti velmi rádi poradíme!


Zaujal Vás článek? Sdílejte ho se svými přáteli.

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde .